Coolblue zonnepanelen

Sinds 2019 houdt het e-commercebedrijf Coolblue zich bezig met het installeren van zonnepanelen. Coolblue neemt het verkopen van zonnepanelen zo serieus dat zij zelfs hun eigen zonnepanelen hebben geïnstalleerd op hun magazijn in Tilburg. Er zijn vele leveranciers voor zonnepanelen en vaak lastig de juiste keuze te maken. In dit artikel gaan we het hebben over de zonnepanelen van Coolblue. Coolblue zonnepanelen zijn niet voor de coole maar juist warme dagen.

Wat kosten zonnepanelen bij Coolblue

De Coolblue zonnepanelen kennen geen vaste prijzen. Dit doet Coolblue, omdat de zonnepanelen snel verandert en iedere situatie anders is. Er zijn verschillende factoren die de prijs van zonnepanelen beïnvloeden. Daarom is de eerste stap van het verkopen van zonnepanelen een adviesgesprek/intakegesprek. De zonnepanelen van Coolblue zijn na hun zeggen de nieuwste zonnepanelen met een zo hoog mogelijk rendement. Voor het type zonnepaneel dat Coolblue aanbiedt betaal je elders een prijs van €500 tot €750 per stuk. De exacte kosten voor het installeren van zonnepanelen door Coolblue, kun je alleen achterhalen na een adviesgesprek.

Zonnepanelen van Coolblue

Coolblue is een e-commerce bedrijf dat is opgericht door drie vrienden in 1999. Coolblue is nu uitgegroeid tot één van de grootste webshops en hebben elf fysieke winkels gevestigd in Nederland en België. De missie van Coolblue is het verwonderen van haar klanten door de snelle en goedkope service van zonnepanelen. Zelfs het retourneren van producten is in het algemeen altijd gratis, behalve bij zonnepanelen. Wanneer de Coolblue zonnepanelen zijn geïnstalleerd is dit iets lastiger deze te retourneren. De verkoop van zonnepanelen door Cooblue is de meest recentelijke toevoeging van hun assortiment. Het onderscheidend vermogen van de Coolblue zonnepanelen ten opzichte van anderen is dat deze binnen één dag gemonteerd en wel op jou dak kunnen worden geïnstalleerd. Daarnaast geeft Cooblue advies over het onderhoud, de montage en hoe jij het beste rendement kunt behalen met jou Coolblue zonnepanelen.

Zonnepanelen Coolblue ervaring

Op de website van Coolblue kun je de ervaringen van de zonnepaneel klanten van Coolblue bekijken. Op de review pagina worden ook foto’s geüpload van daken van klanten. Zo kun je zien hoe de zonnepanelen in de praktijk worden gelegd. Met tot op heden 57 reviews scoort Coolblue afgerond een 9. De zonnepanelen Coolblue ervaring is daarom bij de meeste zeer goed!

Past Coolblue bij mij?

Coolblue is één van de vele zonnepanelen installateurs. Om erachter te komen welk bedrijf het beste past bij jou wensen en behoeften, kun je het best een onafhankelijke vergelijking maken. Maak nu een onafhankelijke vergelijken op Wattcher en bekijk wie het beste bij jou past!