10:10 bij RTL nieuws en Omroep Brabant

In 2 nieuwsuitzendingen komt de energie battle "watt bespaart BEC?" en de Wattcher aan bod, vanwege de landelijke 10:10 bespaaractie.


Wattcher bij RTL nieuws en Omroep BrabantOp 10 Oktober (10:10) is ‘elektriciteitsbesparing’ een dag lang onderwerp van gesprek én actie geweest. Mensen deden thuis allerlei apparaten uit, vele kantoren letten op hun energieverbruik, het aantal reacties is overweldigend!

energiemonitor wattcher bij RTL4Ook de deelnemers van de energiebesparingswedstrijd ‘Watt bespaart BEC?’ (wattbespaartbec.nl) hebben met behulp van de Wattcher een grote bijdragen geleverd aan het nationale initiatief 10:10. Het RTL nieuws nam een kijkje bij een aantal Wattcher-gebruikers om te zien hoe zij, met de Wattcher, energie besparen. Zie het  item bij RTL nieuws.

 

 

 


wattcher bij omroep brabantOok bij omroep Brabant werd er in het kader van 10:10 en de bespaar-wedstrijd ‘Watt bespaart BEC?’ uitgebreid aandacht besteed aan energie-besparing en aan de Wattcher. Zie uitzending van Omroep Brabant (eerste item).