Eneco zonnepanelen

Eneco zonnepanelen

Je kunt zonnepanelen bij veel verschillende leveranciers bestellen en laten installeren. Steeds meer energieleveranciers proberen een steentje bij te dragen aan de duurzame energie van zonnepanelen. Tegenwoordig biedt Eneco ook zonnepanelen aan. De Eneco zonnepanelen worden door Suniverse geïnstalleerd. Het is namelijk erg fijn en gemakkelijk om je zonnepanelen en je energierekening bij hetzelfde bedrijf onder te brengen. In dit artikel lees je alle mogelijkheden voor zonnepanelen van Eneco.

De kosten van Eneco zonnepanelen

Bij Eneco heb je verschillende manieren om de exacte prijs te verkrijgen, de makkelijkste manier is om een offerte aan te vragen. Eneco zal dan bij jou langskomen om het dak te bekijken en met jou de best mogelijke oplossing te bepalen. De zonnepanelen van Eneco bestaan uit 3 verschillende types. De kosten voor de zonnepanelen van Eneco worden bepaald als je een offerte aanvraagt. Je kunt kiezen uit de volgende zonnepanelen van Eneco:

  • United Renewable Energy 310 WP Mono Full Black;
  • LG Solar 325N1KA5 NeON2 Black van 325 Wp;
  • Canadian Solar CS6k-P 280 Wp.

Alle zonnepanelen die worden gekocht bij Eneco zijn voorzien van 10 jaar product en 25 jaar vermogensgarantie. De 10 jarige garantie is een garantie die wordt gegeven op het product. Deze is voornamelijk voor fouten door de fabrikant. De 25 jarige vermogensgarantie geeft een garantie op het vermogen die de zonnepanelen opwekken per paneel. 

Subsidies voor Eneco zonnepanelen

Als je hebt besloten om de zonnepanelen van Eneco te bestellen, dan kun je gebruik maken van de financiële steun die Eneco aanbiedt. De aanschaf van Zonnepanelen is niet goedkoop en als je geen gebruik maakt van de extra subsidies, wordt de terugverdientijd van de zonnepanelen langer. Je kunt daarom het beste gebruik maken van de volgende financiële regelingen voor zonenpanelen:

  • Subsidies:  Je kunt kijken of er een subsidie beschikbaar is voor jouw zonnepanelen. Deze kun je alleen opvragen bij de gemeente of de provincie waarin jij woont.
  • Btw-aftrek: Wanneer jij zonnepanelen installeert op jouw dak, kun je overwegen om jezelf aan te melden als ondernemer bij de belastingdienst. Dit kun je doen, nadat de zonnepanelen betaald en geïnstalleerd zijn op jouw dak. Je kunt namelijk de btw (21%) terugkrijgen van de totale kosten van de zonnepanelen installatie van Eneco.
Zou ik zonnepanelen bij Eneco kopen?

Er zijn heel veel leveranciers en installateurs op het gebied van zonnepanelen. Je kunt kiezen voor de zonnepanelen van Eneco, maar het is heel belangrijk om te kijken welke zonnepanelen leverancier het beste bij jou past. Maak daarom altijd een onafhankelijke vergelijking op Wattcher en kom direct te weten wie het beste bij jou past!