Energie besparen, dat loont

Tijdens energie bespaarprojecten zoals de Energy Challenges en Energy Battles, ontdekken mens en organisatie de mogelijkheden om energie te besparen. De ervaring leert dat kleine veranderingen, groot verschil kunnen maken. Bij projecten van Wattcher ligt de gemiddelde besparing tussen de 10 en 20%, dat draagt bij aan het verminderen van de  CO2-uitstoot, het levert geld op én geeft ook nog eens een goed gevoel. 

Steeds meer huishoudens, bedrijven, verenigingen en gemeenten bewuster omgaan met energie en besparen. Wattcher motiveert mensen om energie te besparen door het geven van inzicht en het vergroten van kennis over energie. Het monitoren van energie, praktische tips, teamgeest en positieve feedback dragen bij aan de bewustwording. Mensen gaan hierdoor andere keuzes maken, op zoek naar duurzamere oplossingen en nemen nieuwe gewoontes aan. Eenmaal op weg verdiept mens en organisatie zich vaak verder in de tal van mogelijkheden om nog efficiënter met energie om te gaan. 

Geïnteresseerd?

Wattcher biedt ondersteuning bij het betrekken van medewerkers of bewoners, organiseert energie bespaarwedstrijden zoals de Energy Challenge of Energy Battle en levert inzicht en advies over het energieverbruik. Benieuwd wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen? Mail . Samen op weg naar een duurzame wereld!