Essent zonnepanelen

Essent kent iedereen als energieleverancier die jou kan voorzien van gas en stroom. Daarom heeft Essent de Essent zonnepanelen toegevoegd aan haar assortiment. Essent biedt de keuze tussen het huren van zonnepanelen en het kopen van zonnepanelen. Hierdoor geeft Essent iedereen de mogelijkheid tot het besparen op de energienota en te genieten van duurzame energie.  In dit artikel bekijken we de zonnepanelen van Essent en wat hun service zo speciaal maakt.

Welke soort zonnepanelen verkoopt Essent?

Essent heeft meerdere soorten zonnepanelen in haar assortiment. Je kunt hierbij danken aan de volgende type zonnepanelen:

  • Monokristalijn panelen. Dit zijn zonnepanelen die zijn gemaakt uit één stuk van silicium. Deze panelen hebben een hogere opbrengst en worden geactiveerd bij zonlicht en daglicht.
  • Polykristalijn panelen. Deze panelen worden gefabriceerd door het samenpersen van silicium. Deze zonnepanelen werken vooral bij zonlicht en beperkt bij daglicht.

Essent zonnepanelen werkgebied

De zonnepanelen van Essent worden in heel Nederland geïnstalleerd. Essent biedt op haar website de mogelijkheid om met jou postcode te zoeken naar de mogelijkheid tot zonnepanelen. Het is namelijk altijd aan te raden om zonnepanelen te kopen bij een zonnepanelen leverancier bij jou in de buurt. Hierdoor kun je genieten van een lagere kilometervergoeding van de installateur en bovendien kunnen de zonnepanelen dan sneller geleverd worden.

Het onderscheidend vermogen van de Essent zonnepanelen

Essent onderscheidt zich op verschillende factoren. Essent levert uitgebreide informatie de producteigenschappen van haar zonnepanelen. Zij gaan vooral in op het haalbare rendement en de mogelijke subsidies die jij kunt ontvangen. De Essent zonnepanelen kunnen zowel gekocht als gehuurd worden. Zo kun je als je minder kapitaal beschikbaar hebt voor zonnepanelen toch genieten van de groene stroom.

Welke garantievoorwaarden heeft Essent?

Bij de Essent zonnepanelen horen de volgende garantievoorwaarden: Bij zonnepanelen van 275 Wp wordt 12 jaar fabrieksgarantie gegeven. Bij de zonnepanelen van 320 Wp wordt ook 12 jaar fabrieksgarantie gegeven door Essent. Wanneer jij kiest voor de Essent zonnepanelen van 330 Wp dan krijg je wel 25 jaar garantie.

Past Essent bij mij?
Essent is één van de vele zonnepanelen installateurs. Om erachter te komen of Essent bij jou wensen en behoeften past, kun je het best een onafhankelijke vergelijking maken op Wattcher. Maak nu een onafhankelijke vergelijken op en kom gelijk te weten wie het best bij jou past!