Vattenfall zonnepanelen

Vattenfall is een van de grootste energieleveranciers in Nederland. Naast het leveren van stroom houdt Vattenfall zich nu ook bezig met zonnepanelen. Op die manier draagt Vattenfall bij om de
Nederlandse bevolking milieubewuster te maken. In dit artikel bekijken we de verschillende
werkwijzen van de Vattenfall en waarom jij zou kunnen kiezen voor Vattenfall zonnepanelen.

Waarom zou ik voor zonnepanelen van de Vattenfall kiezen?

Als één van de grootste energieleveranciers van Nederland heeft Vattenfall veel ervaring en
kennis verschaft wat betreft zonnepanelen. We hebben dan ook verschillende redenen verzameld
waarom jij voor Vattenfall zonnepanelen zou kunnen kiezen:

  • Advies: Vattenfall heeft een speciaal zonnepanelen verkoopteam opgericht. Dit verkoopteam bepaalt samen met jou de best mogelijke oplossing. Zij kijken bijvoorbeeld naar het type dak en op welke plek de zonnepanelen het meeste rendement behalen.
  • Kwaliteit: Vattenfall zonnepanelen hebben in het algemeen een hogere aanschafprijs dan haar concurrenten. Dit komt door het hogere vermogen die de zonnepanelen van Vattenfall genereren.
  • Subsidie advies: Vattenfall geeft goed advies over de mogelijke subsidies die jij kunt krijgen bij het aanschaffen van zonnepanelen. Het verkoopteam legt de mogelijke subsidies aan jou uit en vertelt hoe jij deze kunt aanvragen.

De investering voor zonnepanelen van Vattenfall

Heb jij geen kapitaal beschikbaar voor het aanschaffen van zonnepanelen? Dan kan Vattenfall jouw helpen door de zonnepanelen als huurproducten aan te bieden. Op deze manier hoef jij het bedrag voor Vattenfall zonnepanelen niet in één keer te betalen, maar betaal jij een huurbedrag per maand. Mocht je gebruik willen maken van deze service van Vattenfall, dan verdien jij niet de zonnepanelen terug in 10 jaar, maar je hebt wel lagere energielasten in de maand.

Vergelijk offertes voor zonnepanelen

Het is belangrijk om de juiste leverancier te vinden voor het installeren van jouw zonnepanelen. Vattenfall is één van de leveranciers van zonnepanelen. Om te kijken wat nou het beste bij jou past, raden wij aan om eerst een onafhankelijke vergelijking te doen. Deze onafhankelijke vergelijking kan je bij Wattcher doen. Doe de vergelijking en bekijk wat het beste bij jou past!