ANWB camping voor een heerlijk weekend kamperen

ANWB camping

ANWB camping voor een heerlijk weekend kamperen

Samen met mijn vrouw, hondje en mijn twee dochters, van 7 jaar oud en 10 jaar oud, heb ik een geweldige week gehad op de camping helfterkamp.

Het weer was heerlijk en mijn dochters hebben heerlijk kunnen zwemmen in het mooie meer wat vlakbij de camping ligt. We hebben daar dagen lang heerlijk op het strandje vertoeft en heerlijk gepicknicked, gevoetbalt, gezwommen.

Ook heeft mijn jongste dochter heerlijk zandkastelen gebouwd. Ons hondje was op dit strand ook welkom en heeft ook heerlijk gegraven en gezwommen.
Ook was er op de camping zelf erg leuke animatie waar mijn kinderen erg van genoten. Zowel mijn jongste als mijn oudste was enorm enthousiast waardoor mijn vrouw en ik ook heerlijk konden uitrusten en borrelen bij de tent.

Op de momenten dat er geen animatie was was er op en rond de camping ook genoeg te beleven. Uren hebben mijn meiden in de speeltuin besteed.

De omgeving van de camping

Ook in de omgeving was genoeg te beleven en we hebben meerdere geweldige dagjes uitjes gehad. We zijn naar de apelheul geweest, een avontuur voor jong en oud. We leerden veel over de verschillende apen soorten en er liepen er ook een heleboel rond. Ook in de apenheul zelf was genoeg vertier voor de meiden. De vele speeltuinen geven de ouders de kans om lekker rustig te eten terwijl de kids de overgebleven energie er uit klimmen en klauteren.

Geinspireerd door de apen hebben we later die week een geweldig klimbos bezocht. Ook dit was een mega leuk uitje. Er zijn vele parcoursen voor verschillende niveaus en leeftijd. Voor ieder wat wils en voor ieder wat spannends!

Wandelen op de veluwe

Natuurlijk mochten wandeling over de veluwe niet ontbreken. Heerlijke routes hebben wij gewandeld door de mooiste stukjes natuur van Nederland. We hebben zwijnen gezien en herten, en vele soorten vogels gespot.

Heerlijke picknicks hebben wij gehouden midden in de natuur.

Uitrusten

Uitrusten deden we dan daarna op de camping. Het sanitair was erg schoon en goed. We genoten in de avonden en ochtend van een warme douche in de schone doucheruimtes.

Het personeel op de camping was aardig en voor als het weer wat minder is waren er gezellige binnen ruimtes om op te warmen en bijvoorbeeld lekker koffie te drinken.

Ook kwam er twee keer die week een foodtruck langs waar we echt de lekkerste dingen hebben gegeten. Daarnaast hebben we vele dagen lekker de bbq aangestoken.


Al met al was het een top week en zijn wij nog lang niet uitgekeken op deze camping en op de omgeving hiervan. Wij hebben alle 5 genoten en willen volgend jaar hier graag een keer terugkomen. We zouden elk gezin met kinderen deze camping aanraden omdat het super fr kindvriendelijke is op de camping maar ook de omgeving zoveel leuke uitjes heeft!

Voor ons blijft de veluwe het allermooiste gebied van Nederland en we komen hier graag meerdere keren per jaar om even op te laden van de drukte van de randstad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *